Tamil vao question and answer in tamil PDF Download | VAO questions 2011

PAGE 9 


81. Azad Hindi Fauj was
ஆசாத் ஹிந்த் ௦பாஜ் என்றழைக்கபடுவது
Answer:  Indian National Army
82. Planning Commision of India was set up in the year
இந்திய திட்டக்குழு அமைக்கப்பட்ட ஆண்டு
Answer:  1950
83. The State Governor must have completed .........years of age.
மாநில ஆளுநர்....வயதினை நிரம்பியவராய் இருத்தல் வேண்டும்
Answer:  35
84. The solution set of x2+ 10x+21=0 is
x2+ 10x+21=௦௦ ௦ 0 என்ற சமன்பாட்டினை தீர்வு கணம்.
Answer:  {-7,-3}
85. The Election Commission of India is a body of .........members.
இந்திய தேர்தல் ஆணையம் ......உறுப்பினர்களை கொண்ட ஓர் அமைப்பு ஆகும்.
Answer:  3
86. The Pandiyan king who put an end to the Kalabhra rule is
களப்பிரர்களை விரட்டிய பாண்டிய அரசன்
Answer:  Kadungon
87. "Narai mudithu sollal murai seidha cholan" is
'நரை முடித்து சொல்லல் முறை செய்த சோழன் '
Answer:  Karikalan
88. The plan launched on the fiftieth year of Independence was
இந்திய விடுதலை பெற்ற 50 -வது ஆண்டு தொடங்கப்பட்ட திட்டம்
Answer:  Ninth Five-Year Plan
89. The north-easterb parts of Himalayas receive more than 300 cm rainfall by
இமயமலையின் வடகிழக்கு பகுதி 300 செ. மீ. அதிகமாக மழை பெற காரணமாக இருக்கும் கிளை
Answer:  Bay of Bengal branch
90. The name of scales in Mullet fish is
கெண்டை மீனின் உடலில் உள்ள செதில்கள் 
Answer:  Ctenoid


81 to 90 of 200